Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ληστεία στο Καρλόβασι

Πέντε αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν αργά το απόγευμα σε λουόμενο Καρλοβασίτη στην Παραλία του Μπήτς Φρόντ στο Καρλόβασι. Ο κάτοικος της περιοχής , ενώ είχε μπει στη θάλασσα παρατήρησε κάποιες ύποπτες κινήσεις από τους πέντε νεαρούς προς το σημείο που είχε αφήσει τα προσωπικά του αντικείμενα και βγαίνοντας από τη θάλασσα έψαξε τον ρουχισμό του. Από την τσέπη του έλειπαν εκατό ευρω και μόλις τους φώναξε κάνοντας τους παρατήρηση οι πέντε νεαροί με απειλητικές διαθέσεις του τράβηξαν τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό του. Τις απεγνωσμένες διαμαρτυρίες του άκουσαν κάποιοι λουόμενοι πιο πέρα και έσπευσαν στην περιοχή, ειδοποιώντας την αστυνομία. Και οι πέντε νεαροί προερχόμενοι από τρίτες χώρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Καρλοβάσου, οι οποίοι για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι στέκονται στο ύψος των περιστάσεων ,καθώς με πολύ μεγάλη ταχύτητα έσπευσαν  στην περιοχή. Οι πέντε νεαροί κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου για τα περεταίρω.

Σχόλια

  1. 3τες χώρες? δεν είμαι αριστερός αλλά εμείς και αν είμαστε 3η χώρα, διαφωνεί κανείς? λάθος αναφορά (θεωρώ)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγκληματική οργάνωση δρούσε στην Σάμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διακριβώθηκε πλήρως η δράση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου που δραστηριοποιείτο συστηματικά στη διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια

Συναγερμός στο νοσοκομείο μας

Ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί, και που θεωρούνταν «ανάμνηση» επανεμφανίζονται, λόγω της απουσίας υγειονομικού ελέγχου των χιλιάδων λαθρομεταναστών που κατακλύζουν καθημερινά την χώρα μας,  αλλά και τα νησιά μας .

Όλα καλά για τον τραυματία του χτεσινού ατυχήματος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11χτες βράδυ  επι της παραλιακής λεωφόρου του Καρλοβάσου , στο οποίο τραυματίστηκε οδηγός δίτροχου οχήματος.

Μήνυση κατατέθηκε στον Αντιδήμαρχο Καρλοβάσου

Σε τακτική συνεδρίαση κλήθηκαν απόψε οι σύμβουλοι της Δημοτικής κοινότητας Καρλοβάσου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη. 

Ένα στολίδι στο Καρλόβασι

Έτοιμη ήταν αργά το απόγευμα η πισίνα του κολυμβητήριου Καρλοβάσου, το οποίο αναμένεται σύντομα να παραδοθεί στους αθλητές της Δυτικής πλευράς του νησιού μας και αφού φυσικά τοποθετηθούν και τα υπόλοιπα συστήματα που προβλέπει η νομοθεσία.

Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις για την μεταφορά των μεταναστών(ΚΥΤ) στους Μυτιληνιούς

Καθώς καθημερινά συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στα νησιά μας , η προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών στο hotspot (ΚΥΤ) της Σάμου, αντί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα φέρνει ακριβώς τα αντίθετα

Ολοκληρωτική καταστροφή σε οικία συμπολίτη μας

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγες μέρες στην περιοχή Κοτρώνι Καρλοβάσου, όταν έσπασε κεντρικός αγωγός ύδρευσης, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αλλαχτεί.  Ο αγωγός έσπασε και τα νερά εισήλθαν σε οικία συμπολίτη μας, ο οποίος υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή στον οικιακό του εξοπλισμό.  Σύμφωνα με πληροφορίες ,από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου δεν δίνονταν η εντολή να αποκατασταθεί το πρόβλημα και ασκήθηκαν πιέσεις από τους αντιδημάρχους για την διευθέτηση του θέματος. Η διαρροή αποκαταστάθηκε από το συνεργείο του υδραυλικού κ. Μανόλη Τσακανιά, ο οποίος επι ένα διήμερο βρίσκονταν στην περιοχή προσπαθώντας να παρέμβει σε ένα πεπαλαιωμένο δίκτυο, το οποίο έπρεπε να έχει αντικατασταθεί εδώ και χρόνια, καθώς συν τα άλλα του προβλήματα, οι κάτοικοι της περιοχής πίνουν νερό από σωλήνες αμιάντου.  Από την βλάβη έτρεξε μεγάλη ποσότητα νερού με αποτέλεσμα ο συμπολίτης μας να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά σε όλο τον οικιακό του εξοπλισμό. «Εγώ που μπορώ

Στην ΔΕΗ της Σάμου ακούει κανείς;

Την ώρα που δεκάδες περιοχές της χώρας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις διακοπές ρεύματος και τη χαμηλή τάση, κάποιοι συμπολίτες μας αδίκως προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην πρωτεύουσα του νησιού μας, καθώς κανείς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα.

Μισή ώρα κείτονταν αιμόφυρτος συμπολίτης μας μέσα στο δρόμο

Πάνω από 25 λεπτά κείτονταν αιμόφυρτος συμπολίτης μας στον κόμβο της ΔΕΔΗΕ στο Καρλόβασι, ο οποίος έπεσε από το δίτροχο όχημα του , πιθανόν από κάποια αδιαθεσία.