Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 19, 2018

Η επιδρομη των κατσαρίδων

Αντιμέτωποι με σμήνη κατσαρίδων βρίσκονται το τελευταίο διάστημα πολλές κεντρικές συνοικίες του Καρλοβάσου , καθώς όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής  «έχουν γεμίσει τα σπίτια τους από μεγάλες μαύρες κατσαρίδες, οι οποίες βγαίνουν από τους νεροχύτες και την αποχέτευση».

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο Καρλόβασι

Συλλαλητήριο "ενάντια στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα" στη Συρία οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Σάμου (ΕΚΣ), απόψε στις 7μμ στην πλατεία Καρλοβάσου. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, το ΕΚΣ, "ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία και Γαλλία το Σάββατο το πρωί ξεκίνησαν βομβαρδισμούς στη Συρία, με την ανοχή των άλλων κρατών της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Δεν ανοίγει αύριο η πύλη εισόδου στο Καρλόβασι

Μάλλον δεν θα προσεγγίσει το Τούρκικο πλοιάριο αύριο το λιμένα Καρλοβάσου και οι επισκέπτες μας από την γείτονα χώρα θα κατέβουν στο Βαθύ. Μέχρι την Δευτέρα περιμέναμε 1200 επιβάτες στην πύλη εισόδου του Καρλοβάσου και πολύ απλά η κυβέρνηση δεν το έχει βάλει στο ΦΕΚ. . Από την πλευρά τους οι εμπλεκόμενοι με την πύλη εισόδου νίπτουν τα χείρας τους, την στιγμή που έπραξαν τα δέοντα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη το έγγραφο για το άνοιγμα της πύλης εισόδου στο Καρλόβασι έχει αποσταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες από τον Δεκέμβρη. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης όλο αυτό το διάστημα θέτει προ των ευθυνών τους τους κυβερνώντες προσπαθώντας να εξασφαλιστεί το απαιτούμενο προσωπικό για την πύλη εισόδου Καρλοβάσου. Από την πλευρά της η Ομάδα παρέμβασης Καρλοβάσου έμεινε στις διαβεβαιώσεις του βουλευτή μας, ο οποίος υποστήριζε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.Την στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους ελάχ